Stress er kommet for at blive

Alle kan blive ramt af stress. Heldigvis kan alle med den rette hjælp også komme ud af stress. Aprilis Arbejdsmiljø tilbyder stresscoaching baseret på en gennemtestet metode, hvor erfaringer viser, at over 90% bliver eller vender tilbage til samme job. Stresscoaching bruges både til personer som forebyggelse samt når man er sygemeldt og gerne vil ud af stress igen. Stresscoaching er et forløb på mellem 7 - 10 gange.

Antallet af stressramte og antallet er sygemeldinger grundet stress er stigende, og der er desværre intet, der tyder på, at den udvikling vender foreløbig.

At være stressramt kan have store menneskelige omkostninger for den stressede, men det har også store økonomiske konsekvenser for den enkelte virksomhed. Faktisk er stress en rigtig dårlig forretning for virksomheden og for bundlinien. Stressede personer kan nemt være 50% mindre effektive end ikke-stressramte personer, og derfor giver det god mening for en leder eller for en HR afdeling hele tiden at have fokus på stressforebygelse og stresshåndtering.

Aprilis Arbejdsmiljø holder også foredrag om stressforebyggelse og laver workshop om stresshåndtering.

 

Webdesign - Mediestorm ApS